Disclaimer

Disclaimer GoPlusKopen.nl

Welkom op de website GoPlusKopen.nl. Op deze website vindt u aanbiedingen van de Pokémon GO Plus armband.

De website

Informatie op deze website en elke andere vorm van intellectuele eigendommen behoren toe aan GoPlusKopen.nl. Zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming mag de informatie op deze website niet gebruikt worden voor publicatie in welke vorm dan ook. Het gebruik van de kortingscodes dan wel andere aanbiedingen mag enkel gebruikt worden voor een persoonlijke aankoop via het internet gebruik makende van de bijbehorende link op GoPlusKopen.nl. Het is niet toegestaan om de website GoPlusKopen.nl te gebruiken voor criminele activiteiten. Wij verlenen alle medewerking aan opsporingsdiensten indien hier sprake van mocht zijn.

Aanbiedingen en andere actiegerelateerde zaken

Wij kunnen niet garanderen dat aanbiedingen dan wel kortingen vermeld op deze website werken. Het is te allen tijde aan de koper zelf om te controleren of een aanbieding of kortingscode de gewenste korting geeft en of deze wel gebruikt mag worden. GoPlusKopen.nl is niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op deze website. Mocht u een actie tegen komen die mogelijk niet correct is opgenomen laat het ons dan weten via e-mail. Wij zullen deze vervolgens zo snel mogelijk van de site af halen.

Aankoop producten

GoPlusKopen.nl verwijst enkel naar websites die producten of diensten aanbieden. Bij de aanschaf van een product of dienst gelden de aankoopvoorwaarden van de betreffende winkel of dienstverlener. GoPlusKopen.nl verkoopt zelf géén producten. Wij hebben geen contact met verkoopafdelingen van onze diverse adverteerders en kunnen ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een product en / of dienst.

Advies

GoPlusKopen.nl is niet verantwoordelijk voor de adviezen die worden verstrekt via onze website. Bij aanbiedingen voor financiële, medische, juridische of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen dient u zich te wenden tot een deskundige, voor professioneel advies over uw beslissing. De adviezen worden hier zonder enige vorm van garantie gegeven.

Klachten

Indien u een klacht heeft over deze website dient u deze schriftelijk per e-mail aan ons door te geven. Hierbij dient u te allen tijde uw volledige naam en adres gegevens te verstrekken. Ook verlangen wij een duidelijke omschrijving van uw klacht en reden van de klacht. Klachten worden binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en u zult hierover worden bericht.

Wetgeving en toepassing op GoPlusKopen.nl

Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Indien u gebruikt maakt van deze website en / of informatie die hierop wordt verstrekt gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer. GoPlusKopen.nl behoudt het recht op elk gewenst moment deze disclaimer zonder verdere aankondiging aan te passen c.q. uit te breiden. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Copyright © 2016 tot heden – GoPlusKopen.nl