Speel Pokémon GO op je smartphone

De officiële release datum is nog niet eens bekend, en de accessoire is bij de meeste webwinkels al uitverkocht. De gratis app Pokémon GO heeft een ongekend commercieel succes geboekt over vrijwel heel de wereld. Iedereen gaat de straten op om Pokémons te zoeken. Van jong tot oud zijn mensen op de been om Pokémons te vangen. Pleinen en parken zijn bezaaid met mensen en als er een Pokémon is gesignaleerd komt men er massaal op af. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het ’s avonds veel drukker is op straat en dat je jongeren in groepjes ziet zitten bij monumenten of gebouwen. Ook de media en andere commerciële bedrijven geven er veel aandacht aan. Zo heeft Pokémon GO vele malen het nieuws gehaald, en wordt er hevig reclame gemaakt met Pokémon in de hoofdrol.

Nintendo heeft een handige accessoire ontwikkeld, waarmee je gemakkelijker Pokémons vindt, vangt en Pokéstops vindt. Het is een speciale smartband in de vorm van een Pokeball die je om pols doet. De exacte release date is nog niet bekend, maar hij wordt volop aangeboden op het internet. Zo kun je de Pokémon GO Plus pre-orderen bij een aantal online webshops. Zo kun je als een van de eerste van Nederland een Pokémon polsband in bezit krijgen.

Het is natuurlijk belangrijk dat je dit bij een betrouwbare webshop doet. Je betaalt natuurlijk voor een product, waarvan de release datum nog niet bekend is, en dus niet direct binnenkrijgt. Als je je order wilt annuleren moet de webshop daar natuurlijk wel gehoord aan geven. Bekende webshops die de polsband aanbieden zijn Bol.com, Coolblue, Bart Smit en Intertoys. Dit zijn webshops die jou waarschijnlijk bekend in de oren klinken. Ze staan garant voor service, en leveren altijd. Zeker bij Coolblue staat de klant volledig centraal en krijg je het altijd voor elkaar om snel je geld terug te krijgen en je bestelling te annuleren.

Let dus goed op bij welke winkel je de Pokémon GO Plus pre-ordert. Onbekende webwinkels kunnen de armband misschien goedkoper aanbieden, maar als ze niets leveren ben je verder van huis. Het is in zulke gevallen moeilijk om je geld terug te krijgen. Lees dus van te voren eerst reviews over de webshops en kijk of de webshop keurmerken heeft. Meestal als de prijs te goedkoop is om waar te zijn, dan is dat ook zo. Bij iedere webshop geldt dat de accessoire pas geleverd kan worden zodra hij beschikbaar is.

Pokémon GO Plus in doos

De vraag naar de Pokémon GO Plus is zo groot, dat bij Bol.com de armband tijdelijk is uitverkocht. Je kunt op dit moment dus nog geen polsband daar kopen. Wel kun je je e-mailadres achterlaten, zodat Bol.com je een notificatie kan sturen wanneer hun voorraad is aangevuld. Wil jij zeker als een van de eerste de GO Plus, dan kun je hem bij Coolblue, Bart Smit of Intertoys pre-orderen. Daar is hij nog volop in voorraad en weet je zeker dat hij geleverd wordt.

Wij wensen je alvast veel plezier met jouw Pokémon GO Plus armband en hopen dat het je makkelijker gemaakt wordt om in de toekomst meer Pokémons te vangen.