Coolblue Webshop Poké Ball Plus Kopen

Coolblue

Gratis verzending
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bekijken/testen in een fysieke winkel

Bol.com Webshop Poké Ball Plus Kopen

Bol.com

Gratis verzending
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Pakket laten afleveren bij een afhaalpunt

Nedgame Webshop Poké Ball Plus Kopen

Nedgame

Voor 23:30 besteld, morgen in huis
Binnen 14 dagen retourneren
Vaak op voorraad

MediaMarkt Webshop Poké Ball Plus Kopen

MediaMarkt

Gratis verzending
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Na release bekijken/testen in één van de winkels

Vang Pokémon

Vang Pokémon met een echte gooibeweging. De Poke Ball Plus kan beweging detecteren, dus wanneer er een Pokémon verschijnt kun je de bal echt gooien en de Pokémon vangen. Koppel de Poké Ball aan je smartphone en hij geeft je een notificatie wanneer er een Pokémon in de buurt is.

Licht, geluid en trillen

Wanneer er een Pokémon in de buurt is dan gaat de bal trillen en geluid maken. Als je een Pokémon hebt gevangen dan lijkt het net alsof je écht een Pokémon hebt gevangen. Je hoort zelfs een uniek geluid voor iedere Pokémon, waardoor je denkt dat er echt een Pokémon in zit.

Neem hem mee

Neem het Poke Ball Plus accessoire overal mee naar toe. Vanwege zijn kleine omvang en gewicht kun je hem overal mee naartoe nemen. Schud de Poké Ball zachtjes en je hoort en voelt zelfs dat er één in zit.

Bluetooth Smart verbinding

De Poké Ball is uitgerust met bluetooth, zodat deze gemakkelijk gekoppeld kan worden aan je Nintendo Switch en smartphone. Zo kun je Pokémons vangen én de batterij van je telefoon besparen!

Pokémon spelen op de blockchain

Een veel voorkomende trend van de afgelopen tijd is het gebruik van het buzz-woord blockchain. Voeg het toe aan je platform, bedrijf of idee en het kan meteen viral gaan. Een goed voorbeeld hiervan is toen het bedrijf Long Island Iced Tea hun naam veranderde in...
Lees meer

Pokémon GO Plus feitjes die jij moet weten

De Pokémon GO armband is meer dan een week uit en veel van jullie hebben deze accessoire al uitvoerig getest. De standaardfunctionaliteiten ken je natuurlijk al en die heb je al overal gelezen. Wij hebben onderzoek gedaan naar feitjes die jij nog niet kent en deze in een lijst geplaatst.

Lees meer

Pokémon GO Plus voorraad in Nederland

Alle webshops en winkels in Nederland en België kampen met een groot voorraadtekort. Enkele webshops hebben tijdelijk een kleine voorraad gehad, maar hebben deze nu weer op inactief gezet. De voorraadtekort komt vooral door de grote vraag van mensen en te kleine leveringen naar Nederland en België.

Lees meer

NIEUW: Pokémon GO Plus skins (o.a. Mystic, Valor en Instinct)

Tijdens onze zoektocht kwamen een leuke accessoire (voor de accessoire) tegen. Het is namelijk mogelijk om een cover te kopen voor je GO Plus. Zo kun je de Pokébal omtoveren tot bijvoorbeeld je favoriete team: Blue Mystic, Red Valor of Yellow Instinct.

Lees meer

Pokémon GO Plus Unboxing (EINDELIJK)

Een echte Pokémon fan heeft maanden gewacht op dit moment. De Pokémon GO Plus is EINDELIJK verkrijgbaar in Nederland. Wij zijn in ieder geval laaiend enthousiast en kunnen niet wacht om de unboxing van de armband te laten zien.

Lees meer
PokéBall Plus

Poké Ball Plus prijs

Op het moment van de release (16 november 2018) kost de Poke Ball Plus ongeveer € 49,99 bij de meeste Nederlandse webshops. Sommige webshops hebben tijdelijk een lagere prijs (5 euro korting), maar meestal wordt de reguliere prijs gehanteerd. Voor deze prijs krijg je de Poké Ball Plus inclusief het koord, een oplaadkabel en gebruiksaanwijzing. Aan de doos herkennen wij het tijdloze design terug, die we in jaren 90 ook zagen bij de kaarten. Het accessoire lijkt precies op een Poké Ball en heeft een knop in het middel. Verder kan de bal lichtgeven, geluid maken en trillen.

Veelgestelde vragen over de Poké Ball controller

Heb jij een vraag over het accessoire dan kun je het antwoord wellicht hier vinden. Vele gebruikers gingen je voor en hebben de bal uitgebreid getest. Bekijk de tips and tricks van de Poké Ball.

Hoe werkt de Poké Ball Plus met de Nintendo Switch?
Het werkt precies hetzelfde als met een Joy-Coin controller (de reguliere controller van de Switch). Tijdens het spelen kun je een Poké Ball gooien door simpelweg de controller de bewegen. Een Pokémon vangen werkt hetzelfde als je gewend bent bij Pokémon GO. Het accessoire heeft bewegingscontrollers, vibratie, geluid en gekleurde lichtjes die de status weergeven of je vangst succesvol wast.
Hoe werkt de Poké Ball op mijn smartphone?
Het werkt precies hetzelfde als met de Pokémon GO armband. Als je rondloopt op straat notificeert de bal je wanneer er een Pokémon in de buurt is. Door op de knop te drukken kun je een de bal gooien. Als je vangst succesvol is dan laat de bal je het weten.
Kan ik de Poké Ball ook gebruiken met andere games?
Nee, op dit moment helaas niet. Nintendo heeft laten weten dat de Ball voor nu alleen werkt met Pokémon: Let’s Go voor de Switch of Pokémon GO voor je smartphone. Misschien dat er in de toekomst wel meer spellen uit zullen komen die met de bal werken, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
Kan ik een Pokémon in de bal meenemen?
Ja dat kan! Je kunt een Pokémon overzetten naar de bal en mee naar buiten nemen. Je kunt er zelfs mee spelen, aaien en horen.
Is de Pokémon Ball bruikbaar, terwijl ik mijn smartphone vergrendeld heb?
Jazeker, zelfs met de Pokémon GO app op de achtergrond kun je Pokémons vangen en Pokéstop items collecten. Dit scheelt heel veel batterij, doei Powerbank!
Is het mogelijk om eggs te hatchen?
Jazeker, er zit een tracker ingebouwd dus je kunt gewoon egg hatchen. Zelfs als je telefoon in je broekzak zit en vergrendeld is. De GPS kan ook gebruikt worden voor het buddy systeem.
Welke Pokéballs kun je gooien?
Je kunt alleen de standaard Pokéballs gooien. De bal knippert als je de Pokémon niet gevangen hebt. Het is (nog) niet mogelijk om Ultra/Great balls te gooien.
Wordt iedere Pokémon gevangen die ik tegenkom?
Nee, net als met de app zul je sommige Pokémons niet vangen. De Pokémons kunnen dus nog gewoon wegrennen. Pokémons die nog niet in je index staan kan je niet vangen met het accessoire.
Werkt het accessoire ook met incense?
Nee, incense Pokémons worden (nog) niet weergegeven.
Verschijnen lure Pokémon?
Jazeker, en je kunt zo ook vangen.
Werkt de Poké Ball met Android en iOS (iPhone)
Jazeker.
Hoelang gaat de batterij van de Poké Ball mee?
De 220 mAh batterij houdt het ongeveer 3 uur uit. Het kan met de bijgeleverde USB kabel opgeladen worden.

Poké Ball Plus kopen Nederland

Poké Ball Plus Kopen bij Bol.comKopen bij Bol.com
Poké Ball Plus Kopen bij CoolblueKopen bij Bol.com

Pokémon Ball Plus

Poké Ball release

De bal is op 16 november 2018 uitgekomen in Nederland en de rest van de wereld. Veel webshops hebben ook met deze accessoire weer grote moeite om aan de vraag te voldoen. De webshops hebben soms geen voorraad, maar dit wordt over het algemeen snel aangevuld. Nintendo doet in ieder geval haar best om meer accessoires te produceren.

Release datum Poké Ball Plus accessoire

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Features Poké Ball Controller

Wat zijn de functionaliteiten van deze bal?

Vang Pokémon met de Poké Ball plus

Vang Pokémon als een echte Pokémon trainer

Door de bewegingssensor kun je Pokémon vangen met een échte bal en een échte gooibeweging. Zo lijkt het net alsof je echt een bal gooit en de Pokémon vangt. Zorg er wel voor dat je het koord om je pols bindt, want anders vliegt de bal zo door de kamer.

Licht, geluid en trilfunctie

De Poké Ball notificeert je op alle mogelijke manieren. Als je een Pokémon probeert te vangen dan zie je door middel van lichtjes of de vangst succesvol was. Je voelt ook dat de Pokémon echt in de bal zit door de trilfunctie. En je hoort hem echt in de bal zitten door zijn unieke lokroep. Hierdoor denk je echt dat er een Pokémon in zit.
Licht, geluid en trilfunctie met de Poké Ball plus
Neem de Poké Ball plus overal mee naartoe

De Poké Ball is portable

Neem de Poké Ball overal mee naartoe en zelfs met een Pokémon er in! Door het kleine en lichte formaat kun je de bal overal mee naartoe nemen. Plaats een Pokémon in de bal en je kunt er zelfs mee spelen. Daarnaast werkt de bal ook met je smarthphone en krijg je een notificatie wanneer een Pokémon in de buurt is. Ook kun je eggs hatchen en candy verzamelen met de bal

Over ons

Pokémon Go Plus Logo
Wij zijn die-hard Pokémons fans die vroeger voordat wij naar school gingen standaard achter de t.v. zaten om Pokémon te kijken. Wij leefden mee met de avonturen van Ash Ketchum en Pikachu. Het is een serie met vreugde, verdriet, spanning en avontuur. Op het schoolplein ruilden wij onze Pokémon kaarten en Pokémon flippo’s om onze collectie te vergroten. Nu is Pokémon terug en hoe? Wij gaan weer de straten op om te zoeken naar Pokémon en deze te vangen. Nieuwe Pokéballs of eggs halen bij Pokéstops. Deze rage is nog niet voorbij en wij zullen zeker de Pokémon Go Plus aanschaffen om het zware werk voor ons te doen. Met deze website hopen wij een breder publiek te bereiken.